cycladesportal.gr
ΚΥΚΛΑΔΕΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύρος: Προσέλευση ρεκόρ και νησιώτικο ξεφάντωμα στο παραδοσιακό πανηγύρι του Πάγου

Κοινοποίηση

Παραμονή της Παναγίας και στον οικισμό του Πάγου πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο παραδοσιακό πανηγύρι της Σύρου.

Διοργανωτές ήταν ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάγου και η Τοπική Κοινότητα Πάγου με τον κόσμο να συρρέει για να γλεντήσει με την ορχήστρα του Χρήστου Φιοράντη και της Τηνιακής Κομπανίας.

Η διοργάνωση ήταν άψογη με την εκδήλωση να πραγματοποιείται κάτω από την παιδική χαρά του Πάγου στο χώρο του πάρκινγκ. Πάνω από 2.500 άνθρωποι συμμετείχαν στο κορυφαίο πανηγύρι και γλέντησαν μέχρι πρωίας σε μια προσέλευση ρεκόρ. Νησιώτικη και λαϊκή μουσική, χορός, κέφι, φαγητό και αλκοολούχα ποτά, ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία και της φετινής εκδήλωσης. Από τις παρουσίες επωνύμων ξεχώρισαν αυτές του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, όπως και του πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστα, Γιώργου Πρίντεζη.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να χορεύει, η πίστα ήταν πάντα ασφυκτικά γεμάτη κυρίως από νέους ανθρώπους και επισκέπτες του νησιού που γλέντησαν και ξεφάντωσαν τηρώντας τις νησιώτικες παραδόσεις.

cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολωνία: Ανέστειλε τους ελέγχους στα σύνορα με τη Σλοβακία

Π. Μαρινάκης στην ΕΡΤNEWS για αγρότες και ομόφυλα: Η κυβέρνηση λύνει παθογένειες δεκαετιών – Πέρασε ένα νομοσχέδιο που έχει αξία

Βόλτα στα παλιά…